Privacy verklaring cookies en Google Analytics

Partnersvoorjeugd.nl maakt gebruik van functionele cookies voor het CMS. Deze zijn nodig om het CMS goed te laten functioneren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen.

Google Analytics

Partnersvoorjeugd.nl maakt ook gebruik van analytische cookies van Google Analytics. Hiermee kunnen wij op anonieme wijze het gebruik van de site analyseren en de site verbeteren. Wij hebben Google Analytics ingericht, zodat de impact op uw privacy zo gering mogelijk is: de IP-adressen vanaf waar u onze website bezoekt, sturen wij geanonimiseerd naar Google. Daarnaast delen wij géén gegevens met Google. Ook combineren wij de analytische cookies niet met andere diensten van Google, zoals Adwords. Deze geanonimiseerde bezoekgegevens verwijderen 26 maanden nadat u voor het laatst de site heeft bezocht. Wij hebben hiervoor een gebruikersovereenkomst afgesloten met Google. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie, alsook het specifieke privacybeleid van Google Analytics.
Als u het niet eens bent met de beslissing van ons op uw verzoek op grond van de AVG kunt u of over de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens dan kunt u dit laten weten aan de FG. De FG kan naar aanleiding van uw standpunt een onafhankelijk advies geven. U heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij de autoriteit persoonsgegevens of het voor te leggen aan de rechter.

Partners voor Jeugd

Postadres

Postbus 12685 1100 AR Amsterdam.

Functionaris Gegevensbescherming

U kunt de Functionaris Gegevensbescherming (schriftelijk) benaderen voor advies en informatie rondom privacy. De Functionaris Gegevensbescherming geeft zowel aan u als aan de organisatie onafhankelijk advies.

E-mail: fg@wsg.nu

Of

Postbus 12685 1100 AR Amsterdam

t.a.v. de functionaris gegevensbescherming

Autoriteit Persoonsgegevens

T 0900 - 2001 201

https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/vragen-aan-de-autoriteit-persoonsgegevens